michelle andreassen

Om Michelle Andreassen

Kunstner, webdesigner, underviser, nørd, coach, spirituel…

Jeg har altid været en nysgerrig person, som elsker at udvide sine horisonter. Nogle gange føles det lidt som om, at det er svært at finde min plads her i verden, og andre gange føles det som om jeg tager alt hvad dette liv kan tilbyde, og får mest ud af det. Jeg har boet mange steder, både i ind- og udland, og jeg elsker at udvikle mig, både fagligt og personligt.

I en lang årrække troede jeg at jeg skulle noget med sprog. Jeg emigrerede til Spanien som 20-årig og havde planlagt at jeg ville blive der, til jeg talte flydende spansk, herefter ville jeg arbejde i Disneyland til jeg talte flydende fransk og så ville jeg flytte til Holland og blive der, fordi jeg elsker at Holland minder lidt om hjemme, men har forår tidligere og sommer lidt længere. Og så er det bare et sjovt og fedt sprog! Men tingene gik ikke som planlagt i Spanien, så jeg flyttede hjem inden det spanske havde slået rod i mig.

Jeg tog så en bachelor i erhvervssprog, tog et semester i Tyskland, og arbejdede lidt med oversættelser og tolkning, hvor jeg konstaterede at det ikke var mig alligevel. Jeg elsker at tale fremmedsprog, men kører død i kedelig grammatik og oversættelser, hvor jeg ikke selv må have en holdning. For holdninger har jeg mange af!

Min kreative side har altid fået afløb i tegning, maleri, foto og smykkedesign, hvilket nogle gange får mere opmærksomhed end andre.

Efter nogle år med at blive gift og få to børn, flyttede jeg med familien til Frankrig i tre år og opnåede endelig mit flydende fransk. Jeg åbnede en webshop og lærte mig alt om SEO og ecommerce, hvilket gav mig lyst til at lære mere om IT.

Da vi flyttede tilbage til Danmark tog jeg derfor en kandidatgrad i IT og fik studiejob hos LEGO i Corporate IT. Efter studiet fik jeg en årskontrakt hos dem, hvor jeg arbejde med User-Centric Design, UX guidelines og prototyping.

Udsigten fra toppen af byen Sète, hvor jeg boede fra 2007-2010

Herefter blev jeg underviser og senere lektor hos Erhvervsakademi Aarhus, hvor jeg underviste i programmering og digital user experience.
Noget af det bedste jeg ved, er at dele min viden og hjælpe andre med deres udvikling.

Sideløbende med LEGO og erhvervsakademiet har jeg været ude og holde foredrag om UX og gamification, både herhjemme og i USA, for QCon, Forsvarsakademiet, Dong Energy, Tricon og Aalborg Universitet København.
Jeg elsker at holde foredrag om ting, jeg er passioneret omkring.

Da corona ramte befandt jeg mig i Indien, midt i en yogalæreruddannelse. Jeg havde sagt min lektorstilling op og gav mig selv lov til at finde ud af hvem jeg nu ville være, for jeg havde mistet lysten til at arbejde med kodning hver dag. Da jeg kom hjem besluttede jeg mig for at tage den med ro under nedlukningen og udforske den spirituelle side, som var blevet mere påtrængende de sidste par år. Så jeg har taget uddannelser i clairvoyance, healing og tarot, for at lære mere om magien omkring os (energi eller hvad man vil kalde det), samtidig med at jeg har arbejdet som yogalærer og har forsøgt at finde ud af, hvad der nu skal ske.


Derudover har jeg i mange år læst og taget kurser i alt hvad der minder om selvudvikling og coaching, hvilket jeg nu bruger til at hjælpe folk, i kombination med clairvoyance og healing.

I skrivende stund er jeg i gang med et 6 ugers kursus som grafisk designer, hvilket har sat blus på min kunstneriske side igen. Jeg har virkelig savnet at udfolde mig kreativt, så jeg kan forestille mig at der vil blive skabt grafisk kunst fremadrettet og at jeg vil søge arbejde som tillader mig at bruge den side af mig selv.

Men i bund og grund er jeg ret fleksibel med hvad jeg beskæftiger mig med, så længe der er et tydeligt formål og jeg synes det er interessant. Der er få mennesker med så bred en profil som jeg, kombineret med evnen til at tillære sig nyt og lære det fra sig, så jeg er sikker på at jeg nok skal finde den rete plads – i hvert fald for den næste årrække 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.